Bli vår nya mätoperatör

- och var med och förnya vårt mätinsamlingssystem

Är du en av våra nya mätoperatörer?

Bodens Energi kommer inom de närmsta åren fram till 2025 att byta ut hela vårt mätinsamlingssystem för hushållsmätare och nu behöver vi ytterligare en medarbetare.

Allmän beskrivning

Mätavdelningen på Bodens Energi Nät arbetar för att säkerställa och kvalitetssäkra våra kunders mätvärden och upprätthålla balans i elnätet. Du kommer i nära samarbete med övriga kollegor att arbeta med mätvärdesinsamling, felsökning och kvalitetssäkring genom beräkningar och rimlighetsanalys. Du kommer att ha en aktiv roll i införandet av vårt nya insamlingssystem och de nya möjligheter som ett nytt system innebär. Hos oss har du goda möjligheter att vara med och påverka framtidens mätsystem i Boden och att utveckla såväl dig själv som företaget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning, alternativt införskaffat motsvarande erfarenheteter under yrkeslivet. Du har god vana av att arbeta i olika IT system. Det ingår att hantera, kommunikation, databaser och/eller lättare felsökning av hård och mjukvara.

Det är meriterande om du har erfarenhet av mätinsamling och mätvärdeshantering, eller har arbetat i liknande system i annan bransch. Meriterande är också erfarenhet från elkraftsbranschen och om du har vana av att arbeta i projektform.

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet. För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du som söker har förmågan att driva arbetet framåt mot uppsatta mål, är uthållig och gillar att jobba i nära samarbete med kollegor. Mycket handlar om att hitta lösningar på uppkomna problem.

Bodens Energis kärnvärden är Värme, Engagemang och Energi, och är tydliga ledord i vår verksamhet.

Ansökan

Sista dag för ansökan är 2021-03-05.

Bodens Energi gör bakgrundskontroller samt alkohol- & drogtest på slutkandidat inför anställning.

Skicka ansökan med personligt brev och CV märkt ”Mätoperatör”, arbetssokande@bodensenergi.se alt Bodens Energi Nät AB, Slipvägen 7, 961 38 Boden.

Kontakt

Rekryterande chef Mät & Fjärrkommunikation Jonas Bergstedt 0921-627 69.
Fackliga företrädare når du via företagets växel 0921-624 50.

 

Bodens Energi är en energikoncern som ägs av Bodens Kommun där fjärrvärme, elhandel, elproduktion och administration bedrivs i moderbolaget Bodens Energi AB.

Det helägda dotterbolaget Bodens Energi Nät AB ansvarar för elnätets 16 500 kunder samt viss entreprenadverksamhet i kommunen.