Är du vår nya drifttekniker?

Vi söker dig som har en förmåga att skapa en positiv anda kring dig. Som person är du en lagspelare med ödmjukhet och prestigelöshet som viktiga personlighetsdrag. Du är ansvarsfull och har god förmåga att se lösningar på uppkomna problem. Du ser vad som behöver göras i den dagliga verksamheten och tar gärna initiativ och eget ansvar. God samarbetsförmåga är en självklarhet.

För dig är Bodens Energis kärnvärden; Värme, Engagemang, Energi, något helt naturligt. Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete med stora utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter

Som drifttekniker arbetar du med att övervaka, styra, driftsoptimera och underhålla samtliga produktionsenheter. Anläggningen består av två kraftvärmepannor som eldas med avfall, en hetvattenpanna som eldas med avfall, en CFB- panna som eldas med spån, torv och bark samt biooljepannor som används vid driftavbrott. I tjänsten ingår att arbeta med förbyggande, så som rondering och avhjälpande underhåll av värmeanläggningen och på våra externa centraler. Arbetsuppgifter som kan förekomma är bland annat svetsning, hydraulik, renovering pumpar och mekaniskt underhåll på bland annat traverser, växellådor och transportörer. Du kommer att arbeta i vårt underhållssystem IDUS. Tjänsten innebär skiftgång och kan innefatta beredskap.

Kvalifikationer

Vi värdesätter kunskaper inhämtade från liknande produktionsanläggningar. Erfarenhet inom styr- och reglerteknik, el och datoriserad driftövervakning. Arbetet som drifttekniker kräver noggrannhet och du känner ansvar för att anläggningen körs på ett miljö och driftekonomiskt sätt.

Körkort

B - Körkort

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast söndagen den 10 december 2023.
Vi har löpande urval, skicka därför in din ansökan snarast. Bodens Energi gör bakgrundskontroller samt alkohol- & drogtest på slutkandidat inför anställning.

Skicka ansökan med personligt brev och CV märkt ”Drifttekniker” till: arbetssokande@bodensenergi.se

Vi tillämpar Avtal Energi 2020.

Vi är övertygade att mångfald berikar och ser därför gärna att både kvinnor och män med olika bakgrund som sökande. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden, därför värderar vi etik och moral högt på Bodens Energi

Kontakt

Drift och Underhållschef Patrik Engelmark 070-696 60 88
SEKO Facklig representant 073-023 25 32
VISION Facklig representant 0921-583 36

 

Bodens Energi är en energikoncern där fjärrvärme, elhandel, elproduktion och administration bedrivs i moderbolaget Bodens Energi AB. Det helägda dotterbolaget Bodens Energi Nät AB ansvarar för elnätets 16 500 kunder samt viss entreprenadverksamhet i kommunen. Det innebär att vi arbetar för alla bodensare och med hela staden. Att bedriva en hållbar verksamhet socialt, ekonomiskt och ekologiskt är en viktig ledstjärna för vårt företag och våra medarbetare. Vill du vara med på vår resa och delar du vår vision att vara en lokal kraft med ansvar för framtiden då är du välkommen till oss.