Vi söker drifttekniker

Är du vår nya drifttekniker?

Vi söker dig som har en förmåga att skapa en positiv anda kring dig. Som person är du en lagspelare med ödmjukhet och prestigelöshet som viktiga personlighetsdrag. Du är ansvarsfull och har god förmåga att se lösningar på uppkomna problem. Du ser vad som behöver göras i den dagliga verksamheten och tar gärna initiativ och eget ansvar.

För dig är Bodens Energis kärnvärden; Värme, Engagemang, Energi, något helt naturligt. Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete med stora utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter

Som drifttekniker arbetar du med att övervaka, styra, driftsoptimera och underhålla samtliga produktionsenheter. Anläggningen består av två kraftvärmepannor som eldas med avfall, en hetvattenpanna som eldas med avfall, en CFB- panna som eldas med spån, torv och bark samt biooljepannor som används vid driftavbrott. I tjänsten ingår att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll av värmeanläggningen och på våra externa centraler. Arbetsuppgifter som kan förekomma är bland annat svetsning, hydraulik, renovering pumpar och mekaniskt underhåll på bland annat traverser, växellådor och transportörer. Du kommer att arbeta i vårt underhållssystem IDUS. Tjänsten innebär skiftgång och kan innefatta beredskap.

Kvalifikationer

Vi värdesätter kunskaper inhämtade från liknande produktionsanläggningar. Erfarenhet inom styr- och reglerteknik, el och datoriserad driftövervakning, god mekanisk vana är meriterande. Arbetet som drifttekniker kräver noggrannhet och du känner ansvar för att anläggningen körs på ett miljö- och driftekonomiskt sätt. B-körkort är ett krav. Du skriver och talar god svenska. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast söndagen den 10 januari 2021.
Skicka ansökan med personligt brev och CV märkt ”Drifttekniker” till: arbetssokande@bodensenergi.se

Vi tillämpar KFS Energiavtal.

Vi är övertygade om att mångfald berikar och ser därför gärna både kvinnor och män med olika bakgrund som sökande. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden, därför värderar vi etik och moral högt på Bodens Energi.

Kontakt

Drift och Underhållschef Patrik Engelmark 070-696 60 88
Fackliga representanter 0921-624 50

 

Bodens Energi är en energikoncern som ägs av Bodens Kommun där fjärrvärme, elhandel, elproduktion och administration bedrivs i moderbolaget Bodens Energi AB.

Det helägda dotterbolaget Bodens Energi Nät AB svarar för elnätet samt viss entreprenad- och bredbandsverksamhet i kommunen.

Bodens Energi AB svarar för el- och värmeförsörjningen inom Bodens Kommun. Värmeproduktionen om 400 GWh täcks till största delen med avfall som energiåtervinns till värme och el. Totalt är drygt 4 100 fastigheter anslutna till fjärrvärme.