Är du vår nya ekonomiassistent?

Vill du vara med på resan att effektivisera och digitalisera administrationen? Vi erbjuder ett utvecklande och intressant arbete med ett roligt arbetslag i en bransch som drivs av stora förändringar i en region som expanderar.

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med leverantörsreskontra, fakturering, löpande bokföring, arkivering och diarieföring. Du kommer även att vara ersättare för löpande lönebearbetning och administration av pensioner.

I arbetsuppgifterna ingår vidare att ge service till chefer och anställda i administrativa frågor.

Dina färdigheter

Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och pålitlig. Då du kommer att arbeta med löner och andra känsliga uppgifter är det självklart viktigt att ha en hög integritet. Arbetsuppgifterna kommer att variera i svårighetsgrad vilket medför att vi söker en prestigelös person med en bra servicekänsla och som är en bra lagspelare.

Du har en positiv attityd och en god kommunikationsförmåga. Du gillar att ta fullt ägarskap för dina arbetsuppgifter och är van vid att ha kunden i fokus.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och motivation för tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi. Du får gärna ha några års erfarenhet av arbete med ekonomiadministration och/eller löneadministration och/eller utbildning inom ekonomi.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 21 augusti 2022. Vi har löpande urval, skicka därför in din ansökan snarast möjligt. Bodens Energi gör bakgrundskontroller samt alkohol- & drogtest på slutkandidat inför anställning.

Skicka ansökan med personligt brev och CV märkt ”Ekonomiassistent” till: arbetssokande@bodensenergi.se

Vi tillämpar Avtal Energi 2020.

Vi är övertygade att mångfald berikar och ser därför gärna att både kvinnor och män med olika bakgrund som sökande. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden, därför värderar vi etik och moral högt på Bodens Energi.

Kontakt

Redovisningschef Kristin Sevä 0921-62 327 alt 070-677 32 35

SEKO Facklig representant 0921-624 50

VISION Facklig representant 0921-624 50


Bodens Energi är en energikoncern där fjärrvärme, elhandel, elproduktion och administration bedrivs i moderbolaget Bodens Energi AB. Det helägda dotterbolaget Bodens Energi Nät AB ansvarar för elnätets 16 500 kunder samt viss entreprenadverksamhet i kommunen. Det innebär att vi arbetar för alla bodensare och med hela staden. Att bedriva en hållbar verksamhet socialt, ekonomiskt och ekologiskt är en viktig ledstjärna för vårt företag och våra medarbetare.

Vill du vara med på vår resa och delar du vår vision att vara en lokal kraft med ansvar för framtiden då är du välkommen till oss.