Är du vår nya projekteringsingenjör?

För dig är Bodens Energis kärnvärden; Värme, Engagemang, Energi, något helt naturligt. Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete med stora utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt på ett självständigt sätt ansvara för att driva det framåt. Du visar intresse och engagemang inför dina åtaganden och tar egna initiativ. Vidare är du noggrann och detaljorienterad samt är mån om att ditt arbete blir utfört med kvalitet. Då arbetet till stor del sker i grupp ser vi även att du är en lagspelare och har en god samarbetsförmåga.

Dina arbetsuppgifter

Som projekteringsingenjör driver du egna samt deltar i olika projekt tillsammans med andra inom drift och underhåll där du även är en viktig resurs i de årliga revisionerna av våra anläggningar. Du ansvarar för den tekniska ritningsdokumentationen där du förvaltar och konstruerar ritningar inom energi, process och el. Du fokuserar på att energieffektivisera dina konstruktioner. I rollen bidrar du till nya tekniska lösningar och energieffektiviseringar i anläggningen. I rollen ingår även förvaltning av IT system samt framtagande av rutiner och styrande dokument för verksamheten.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet att driva och följa upp projekt inom energi eller processindustri.
  • Stor erfarenhet av CAD-verktyg, 2D- och 3D-konstruktion.
  • God teknisk kännedom inom energibranschen, gärna inom områden såsom produktion eller distribution fjärrvärme.
  • God förmåga att hitta nya lösningar, utmana dig själv och se nya affärsmöjligheter som kan resultera i nya projekt.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast söndagen den 4 juni 2023.
Skicka ansökan med personligt brev och CV märkt ”Projekteringsingenjör” till: arbetssokande@bodensenergi.se

Vi tillämpar Avtal Energi 2020.

Vi är övertygade att mångfald berikar och ser därför gärna både kvinnor och män med olika bakgrund som sökande. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden, därför värderar vi etik och moral högt på Bodens Energi.

Kontakt

Drift & Underhållschef Patrik Engelmark 070-69 66 088

SEKO Facklig representant 073-028 09 96

VISION Facklig representant 0921-583 36

 

Bodens Energi är en energikoncern där fjärrvärme, elhandel, elproduktion och administration bedrivs i moderbolaget Bodens Energi AB. Det helägda dotterbolaget Bodens Energi Nät AB ansvarar för elnätets 16 500 kunder samt viss entreprenadverksamhet i kommunen. Det innebär att vi arbetar för alla bodensare och med hela staden. Att bedriva en hållbar verksamhet socialt, ekonomiskt och ekologiskt är en viktig ledstjärna för vårt företag och våra medarbetare.

Vill du vara med på vår resa och delar du vår vision att vara en lokal kraft med ansvar för framtiden då är du välkommen till oss.