Är du vår nya chef för mätning och fjärrkommunikation?

Affärsområde Elnät på Bodens Energi ansvarar för elnätet i Boden och dess 16 700 kunder. Avdelningen Mätning och Fjärrkommunikation består av 10 personer och ansvarar för våra kunders mätvärden och för en säker och stabil fjärrkommunikation. Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete med intressanta utmaningar och stora utvecklingsmöjligheter i en bransch som drivs av stora förändringar i en region som expanderar.


Arbetsuppgifter

Du kommer att leda en avdelning som ansvarar för att kvalitetssäkra våra kunders mätvärden vad gäller korrekt mätning, insamling, rapportering och avräkning. Du har budget-, personal- och verksamhetsansvar. Du leder även avdelningen fjärrkommunikation som huvudsakligen ansvarar för en säker och stabil kommunikation. I nära samarbete med övriga avdelningar arbetar du för att möta den expansion Boden står inför. Du rapporterar till affärsområdeschef Elnät och ingår i ledningsgruppen för affärsområde Elnät.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete som chef och ledare inom energi- eller IT-branschen. Har du erfarenhet av mätning och mätinsamlingssystem är det meriterande men även annan bakgrund är av stort intresse. Du har relevant eftergymnasial utbildning eller likvärdiga kunskaper förvärvade på annat sätt.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med goda ledaregenskaper och som trivs i en ansvarstagande och omväxlande roll. Arbetet innebär många interna och externa kontakter vilket förutsätter att du har god kommunikativ förmåga. Du behöver vara utvecklingsorienterad då vi strävar efter att ständigt utveckla oss när det gäller människa, teknik och processer. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast måndag 22 januari 2023. Bodens Energi gör bakgrundskontroller samt alkohol- & drogtest på slutkandidat inför anställning.

Skicka ansökan med personligt brev och CV märkt ”Chef Mätning och fjärrkommunikation” till arbetssokande@bodensenergi.se
Vi tillämpar Avtal Energi 2020.
Vi är övertygade att mångfald berikar och ser därför gärna att både kvinnor och män med olika bakgrund som sökande.

Övrigt

Blir du vår nya kollega så erbjuder vi en givande, utvecklande och varierad tjänst där du har möjlighet att bidra och verkligen göra skillnad. Du kommer att ingå i ett kompetent team som jobbar nära verksamheten på en arbetsplats som uppmuntrar delaktighet. Du får arbeta i ett bolag som arbetar målinriktat och som tycker att det är viktigt med professionalism, arbetsglädje, tillit och dynamik. Bodens Energis kärnvärden är; Värme, Engagemang och Energi, och är tydliga ledord i vår verksamhet.

Goda möjligheter till kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och arbetstidsförkortning är några av de förmåner du erbjuds hos oss.

Kontakt

Rekryterande chef för affärsområde Elnät:
Maria Berglund, 073-091 07 53
maria.berglund@bodensenergi.se

Fackliga företrädare når du via företagets växel 0921-582 00

Bodens Energi är en energikoncern där fjärrvärme, elhandel, elproduktion och administration bedrivs i moderbolaget Bodens Energi AB. Det helägda dotterbolaget Bodens Energi Nät AB ansvarar för elnätets 16 700 kunder samt viss entreprenadverksamhet i kommunen. Det innebär att vi arbetar för alla bodensare och med hela staden. Att bedriva en hållbar verksamhet socialt, ekonomiskt och ekologiskt är en viktig ledstjärna för vårt företag och våra medarbetare.