Är du vår nya underhållstekniker?

Vi söker en ödmjuk, ansvarsfull och engagerad person som vill vara med att fortsätta utveckla underhållsstrategin för att skapa ett långsiktigt hållbart underhåll. Du har troligtvis bakgrund som mekaniker med svets kompetens och har arbetat med hydraulik eller erfarenhet inom drift och underhåll av värmeanläggningar.  Som person är du en  ödmjuk och prestigelös lagspelare där god samarbetsförmåga är en självklarhet för dig. Du drivs av en vilja att utveckla dig själv och verksamheten.

Dina arbetsuppgifter

Som underhållstekniker arbetar du med att underhålla samtliga produktionsenheter. Anläggningen består av två kraftvärmepannor som eldas med avfall, en hetvattenpanna som eldas med avfall, en CFB- panna som eldas med spån, torv och bark samt biooljepannor som används vid driftavbrott. I tjänsten ingår att arbeta med förbyggande och avhjälpande underhåll av värmeanläggningen och på våra reservcentraler. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat svetsning, arbete med hydraulik, renovering pumpar och tyngre mekaniskt underhåll så som traverser, växellådor och transportörer. Du kommer att arbeta i vårt underhållssystem IDUS. Tjänsten kan innefatta beredskap.

Vi värdesätter

  • Kunskaper inhämtade från liknande arbetsplatser.
  • Du är självgående vilket innebär att du är bekväm i att ta eget ansvar för dina uppgifter och ditt arbete.
  • Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitet, vilket leder till att du lägger stor vikt vid att leva upp till dessa.
  • Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig och trivs med att arbeta med ständiga förbättringar i underhållsprocessen.

Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Körkort

  • B - Körkort

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast söndagen den 5 februari.
Vi har löpande urval, skicka därför in din ansökan snarast. Bodens Energi gör bakgrundskontroller samt alkohol- & drogtest på slutkandidat inför anställning.

Skicka ansökan med personligt brev och CV märkt ”Underhållstekniker” till: arbetssokande@bodensenergi.se

Vi tillämpar Avtal Energi 2020.

Vi är övertygade att mångfald berikar och ser därför gärna att både kvinnor och män med olika bakgrund som sökande. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden, därför värderar vi etik och moral högt på Bodens Energi.

Kontakt

Drift & Underhållschef Patrik Engelmark 070-696 60 88

SEKO Facklig representant 073-028 09 96

VISION Facklig representant 0921-583 36

Bodens Energi är en energikoncern där fjärrvärme, elhandel, elproduktion och administration bedrivs i moderbolaget Bodens Energi AB. Det helägda dotterbolaget Bodens Energi Nät AB ansvarar för elnätets 16 500 kunder samt viss entreprenadverksamhet i kommunen. Det innebär att vi arbetar för alla bodensare och med hela staden. Att bedriva en hållbar verksamhet socialt, ekonomiskt och ekologiskt är en viktig ledstjärna för vårt företag och våra medarbetare. Vill du vara med på vår resa och delar du vår vision att vara en lokal kraft med ansvar för framtiden då är du välkommen till oss.

För dig är Bodens Energis kärnvärden; Värme, Engagemang, Energi, något helt naturligt. Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete med stora utmaningar och utvecklingsmöjligheter.