Folkfest när Bodens Energi Arena invigdes

Invigningen av Bodens Energi Arena blev den folkfest som vi hoppades på. Mingel, ansiktsmålning, tipsrunda och spännande handbollsmatch var den del av vad dagen bjöd på.

Under dagen spelades det dessutom ett flertal ungdomsmatcher i fotboll på arenan, men det var många som kom för att ta del av aktiviteterna som erbjöds. De föreningar som stadigvarande tränar och spelar matcher på arenan höll i ett antal aktiviteter så som ansiktsmålning, servering av korv och festis till barnen, tipsrunda och maskottävlingar.

På plats fanns även vi från Bodens Energi och visade upp våra erbjudanden kring sol- och laddinfrastruktur, värmehjälpen men även information om det stora mätarbytesprojektet som precis har dragit igång.

- Det var en kul dag med många möten mellan människor, precis vad vi hoppades på och vad vi vill att vårt engagemang ska bidra med, säger Anna Jonsson, chef för kund och utveckling på Bodens Energi. Extra roligt var mötena med de Ukrainska flyktingarna som var på plats. Det värmde i hjärtat att se att de blev inbjudna av Boden Handboll. Förhoppningsvis kunde de få lite annat att tänka på en liten stund i dessa svåra tider.

Boden Handboll bjöd på handbollsunderhållning när de klart slog Eskilstuna Guif med 35-25. Bodens Energis vd Hans Stålnacke utsåg Moa Nilsson till matchens lirare.

Ansiktsmålning av den Ukrainska flaggan

Maskotar som glädjer barnen

Kommunalråd Claes Nordmark och Bodens Energis styrelseordförande Kenneth Backgård inviger arenan