Bli vår nya kollega!

Jobba med oss

Som anställd på Bodens Energi kan du räkna med både ett tryggt och utvecklande jobb i en bransch i förändring. Hos oss har du fina möjligheter att växa och utvecklas inom organisationen.

Bodens Energi är ett kommunalt bolag som ägs av Bodens kommun vilket innebär att vi arbetar för alla bodensare och med hela kommunen. Vi ska bidra till ett hållbart Boden oavsett om vi jobbar för mer återvunnen kraftvärme, ett stabilt elnät, lokal vattenkraft eller utveckling av laddinfrastruktur och solel.

Att tänka hållbart handlar också om att skapa en arbetsplats som är trygg och säker och har ett bra arbetsklimat. Som anställd hos oss får du jobba med engagerade kollegor med stark framtidstro i en spännande bransch med stora förändringar och utmaningar. Du har alla möjligheter att utvecklas tillsammans med oss. Och såklart må bra på jobbet.

Vi har alla olika drivkrafter och mål på jobbet. Hos oss på Bodens Energi får du jobba tillsammans med kollegor och chefer som tror på dig och din förmåga. Tillsammans med dig kan vi bygga en arbetsplats där din kunskap och ditt engagemang är med och skapar en hållbar vardag och kommun till kommande generationer.