Är du vår nya El och Automationstekniker?

Vi söker dig som har en förmåga att skapa en positiv anda kring dig. Som person är du en lagspelare med ödmjukhet och prestigelöshet som viktiga personlighetsdrag. Du är ansvarsfull och har god förmåga att se lösningar på uppkomna problem. Du ser vad som behöver göras i den dagliga verksamheten och tar gärna initiativ och eget ansvar. God samarbetsförmåga är en självklarhet. För dig är Bodens Energis kärnvärden; Värme, Engagemang, Energi, något helt naturligt. Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete med stora utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i El och Automationsgruppen som arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll på samtliga produktionsenheter och fastigheter samt även brand och gaslarm. Anläggningen består av två kraftvärmepannor som eldas med avfall, en hetvattenpanna som eldas med avfall, en CFB- panna som eldas med spån, torv och bark samt biooljepannor som används vid driftavbrott. I tjänsten ingår att arbeta med nyinstallation, felsökning, reparation samt förebyggande och avhjälpande el underhåll av värmeanläggningen och på våra externa centraler.

Vår produktionsanläggning är till stor del automatiserad med moderna styrsystem och frekvensstyrda motordrifter samt en stor mängd olika processinstrument och miljömätningsutrustningar. Du kommer att arbeta i nära samarbete med driften.

Vi använder underhållssystemet IDUS. Tjänsten innefattar beredskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad elektriker eller industrielektriker med inriktning mot process och industriautomation eller annan relevant utbildning.

Stämmer detta in på dig, skicka då in en ansökan.

Körkort

B - Körkort

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast söndagen den 19/11 2023.
Vi har löpande urval, skicka därför in din ansökan snarast. Bodens Energi gör bakgrundskontroller samt alkohol- & drogtest på slutkandidat inför anställning.

Skicka ansökan med personligt brev och CV märkt El & Automationstekniker” till: arbetssokande@bodensenergi.se

Vi tillämpar KFS Energiavtal.

Vi är övertygade att mångfald berikar och ser därför gärna att både kvinnor och män med olika bakgrund som sökande. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden, därför värderar vi etik och moral högt på Bodens Energi.

Kontakt

Drift och Underhållschef Patrik Engelmark 070-696 60 88

El och Automationsledare Tobias Söderström 070-321 33 07

SEKO Facklig representant 073-023 25 32

VISION Facklig representant 0921-583 36

 

Bodens Energi är en energikoncern där fjärrvärme, elhandel, elproduktion och administration bedrivs i moderbolaget Bodens Energi AB. Det helägda dotterbolaget Bodens Energi Nät AB ansvarar för elnätets 16 500 kunder samt viss entreprenadverksamhet i kommunen. Det innebär att vi arbetar för alla bodensare och med hela staden. Att bedriva en hållbar verksamhet socialt, ekonomiskt och ekologiskt är en viktig ledstjärna för vårt företag och våra medarbetare. Vill du vara med på vår resa och delar du vår vision att vara en lokal kraft med ansvar för framtiden då är du välkommen till oss.