Är du vår nya El och Automationstekniker?

Vi söker dig som har en förmåga att skapa en positiv anda kring dig. Som person är du en lagspelare med ödmjukhet och prestigelöshet som viktiga personlighetsdrag. Du är ansvarsfull och har god förmåga att se lösningar på uppkomna problem. Du ser vad som behöver göras i den dagliga verksamheten och tar gärna initiativ och eget ansvar. God samarbetsförmåga är en självklarhet.

På Bodens Energi jobbar vi hårt med att tillsammans skapa en säker och trivsam arbetsmiljö. Våra förmåner består bla av livsvårdstimme, arbetstidsförkortning samt friskvårdsbidrag.

Anläggningen består av två kraftvärmepannor som eldas med avfall, en hetvattenpanna som eldas med avfall, en CFB- panna samt biooljepannor som används vid driftavbrott. 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i El och Automationsgruppen som i dagsläget består av 6 personer fördelat på 2 kvinnor och 4 män.  Vi arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll på samtliga produktionsenheter och fastigheter.

I tjänsten ingår att arbeta med nyinstallation, felsökning, reparation samt förebyggande och avhjälpande el underhåll av produktionsanläggningen med tillhörande fastigheter.

Här får du möjligheten att ingå och driva projekt från ritbord till idrifttagning.

Vår produktionsanläggning är till stor del automatiserad med moderna styrsystem och frekvensstyrda motordrifter samt en stor mängd olika processinstrument och miljömätningsutrustningar. Du kommer att arbeta i nära samarbete med driftpersonalen.

Tjänsten innefattar på sikt beredskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad elektriker eller industrielektriker med inriktning mot process och industriautomation eller annan relevant utbildning.

Stämmer detta in på dig, skicka då in en ansökan.

Körkort

B - Körkort

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 19 maj 2024. Vi har löpande urval, skicka därför in din ansökan snarast. Bodens Energi gör bakgrundskontroller samt alkohol- & drogtest på slutkandidat inför anställning.

Skicka ansökan med personligt brev och CV märkt "El & Automationstekniker” till: [email protected]

Vi tillämpar Avtal Energi 2020.

Vi är övertygade att mångfald berikar och ser därför gärna att både kvinnor och män med olika bakgrund som sökande. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden, därför värderar vi etik och moral högt på Bodens Energi.

Kontakt

Drift och Underhållschef Patrik Engelmark 070-696 60 88

El och Automationsledare Tobias Söderström 070-321 33 07

SEKO Facklig representant 0921-582 00

VISION Facklig representant 0921-582 00

 

Bodens Energi är en energikoncern där fjärrvärme, elhandel, elproduktion och administration bedrivs i moderbolaget Bodens Energi AB. Det helägda dotterbolaget Bodens Energi Nät AB ansvarar för elnätets 16 500 kunder samt viss entreprenadverksamhet i kommunen. Det innebär att vi arbetar för alla bodensare och med hela staden. Att bedriva en hållbar verksamhet socialt, ekonomiskt och ekologiskt är en viktig ledstjärna för vårt företag och våra medarbetare. Vill du vara med på vår resa och delar du vår vision att vara en lokal kraft med ansvar för framtiden då är du välkommen till oss.