Är du en av våra nya distributionselektriker?

Vi söker nu flera distributionselektriker till våra avdelningar Projekt samt Drift- & Underhåll. Som distributionselektriker kommer du att ha varierande arbetsuppgifter inom både serviceuppdrag, projekt och nybyggnationer i Boden.

Du kommer att jobba med drift och underhåll, felavhjälpning, kabel- och ställverksarbeten, stolp- och mastarbete samt nybyggnation av elnätet inom Bodens Kommun. En stor del av arbetet sker utomhus i alla väderlekar. Du kommer att arbeta både i team och självständigt. Beredskap kommer att ingå i tjänsten. Bodens Energi sätter säkerheten främst, att arbeta säkert och främja en god arbetsmiljö är alltid ett baskrav.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad elektriker eller distributionselektriker. Du har några års erfarenhet inom yrket. B-körkort är ett krav. C-körkort är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs i en omväxlande roll där du får jobba i team men också självständigt. Som person är du positiv med ödmjukhet och prestigelöshet som viktiga personlighetsdrag. Du är ansvarsfull och har god förmåga att se lösningar på uppkomna problem. Du ser vad som behöver göras i den dagliga verksamheten och tar gärna initiativ och eget ansvar. God samarbetsförmåga och kundfokus är en självklarhet.

Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Bodens Energis kärnvärden är; Värme, Engagemang och Energi, och är tydliga ledord i vår verksamhet.

Ansökan

Vi tror på en arbetsplats med mångfald och jämställdhet. Medarbetare med olika erfarenheter utvecklar oss! Styrkan i olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar och vill vara med på resan?

Rekrytering sker löpande.
Skicka ansökan med personligt brev och CV märkt ”Distributionselektriker”, [email protected] alt Bodens Energi AB, Slipvägen 7, 961 38 Boden

Kontakt

Chef Projekt Henrik Nordström 0921-582 54
Chef Drift & Underhåll Mattias Jaako 0761099270
Fackliga företrädare når du via företagets växel 0921-582 00

Bodens Energi är en energikoncern där fjärrvärme, elhandel, elproduktion och administration bedrivs i moderbolaget Bodens Energi AB. Det helägda dotterbolaget Bodens Energi Nät AB ansvarar för elnätets 16 500 kunder samt viss entreprenadverksamhet i kommunen. Det innebär att vi arbetar för alla bodensare och med hela staden. Att bedriva en hållbar verksamhet socialt, ekonomiskt och ekologiskt är en viktig ledstjärna för vårt företag och våra medarbetare. Vill du vara med på vår resa och delar du vår vision att vara en lokal kraft med ansvar för framtiden då är du välkommen till oss.