Vi söker distributionselektriker

Är du en av våra nya distributionselektriker?

Vi söker dig som är utbildad elektriker eller distributionselektriker. Tjänsten innebär att du kommer jobba med allt från serviceuppdrag, projekt och nybyggnationer i Boden.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du kommer jobba med allt från serviceuppdrag, projekt och nybyggnationer i Boden. Arbetsuppgifterna består av drift, underhåll, felavhjälpning, kabel- och ställverksarbeten, stolp- och mastarbete samt nybyggnation av elnätet inom Bodens Kommun. En stor del av arbetet sker utomhus året runt. Du kommer både jobba i team och självständigt. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten efter överenskommelse. Bodens Energi sätter säkerheten främst, att arbeta säkert och främja en god arbetsmiljö är alltid ett baskrav.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad elektriker eller distributionselektriker. Du har några års erfarenhet inom yrket. B-körkort är ett krav. C-körkort är meriterande.
Har du arbetat med högspänning är det ett plus men inget krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs i en omväxlande roll där du får jobba i team men också självständigt. Som person är du positiv med ödmjukhet och prestigelöshet som viktiga personlighetsdrag. Du är ansvarsfull och har god förmåga att se lösningar på uppkomna problem. Du ser vad som behöver göras i den dagliga verksamheten och tar gärna initiativ och eget ansvar.
God samarbetsförmåga och kundfokus är en självklarhet.

Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet. Bodens Energis kärnvärden är; Värme, Engagemang och Energi, och är tydliga ledord i vår verksamhet.

Ansökan

Rekrytering sker löpande.
Bodens Energi gör bakgrundskontroller samt alkohol- & drogtest på slutkandidat inför anställning.

Skicka ansökan med personligt brev och CV märkt ”Distributionselektriker”, arbetssokande@bodensenergi.se alt Bodens Energi Nät AB, Slipvägen 7, 961 38 Boden

Vi tillämpar KFS Energiavtal.

Vi arbetar för en jämn könsfördelning mellan kvinnor och män och ser gärna även en spridning i ålder och bakgrund hos våra medarbetare.

Kontakt

Drift och underhållschef Mattias Jaako 076 109 92 70 eller Projektchef Erik Lundholm 070 594 59 71.
Fackliga företrädare når du via företagets växel 0921-624 50.

 

Bodens Energi är en energikoncern som ägs av Bodens Kommun där fjärrvärme, elhandel, elproduktion och administration bedrivs i moderbolaget Bodens Energi AB.

Det helägda dotterbolaget Bodens Energi Nät AB svarar för elnätet samt viss entreprenad- och bredbandsverksamhet i kommunen.