Är du vår nya HR-generalist?

Vi söker dig som brinner för att jobba med HR-frågor. Som HR-generalist kommer du ha en nyckelroll i vårt HR-arbete med stora möjligheter att påverka och utveckla. Du kommer att arbeta med alla förekommande HR-frågor exempelvis kompetensförsörjning, rekrytering, arbetsrätt, rehabilitering och arbetsmiljö.

Arbetsmiljöfrågor blir ditt primära fokusområde där du verkar i nära samarbete med chefer och medarbetare som du bistår med kompetens och rådgivning. Vi lägger stort fokus på det förebyggande arbetet där du är engagerad i att driva, utveckla och förbättra vårt systematiska arbetsmiljöarbete. Du stöttar våra affärsområden med att identifiera och bedöma risker samt utreda och förebygga tillbud och olyckor. Du är drivande och medverkar till att ta fram strategier och aktiviteter för en förbättrad säkerhetskultur.

Bodens Energis kärnvärden Värme, Engagemang och Energi, är tydliga ledord i vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en akademisk utbildning eller annan utbildning med inriktning mot HR eller arbetsmiljö eller motsvarande arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Du har erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete, gärna från processindustri eller produktionsverksamhet, med kunskap om arbetsmiljölagstiftning. Det är meriterande om du har arbetat med kompetensbaserad rekrytering. Du har god datorvana där erfarenhet av arbete med HR-system är meriterande.

Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Du behöver ha B-körkort för att förflytta dig mellan våra olika arbetsställen.

Personliga egenskaper

Som person är du positiv och har lätt för att knyta kontakter internt och externt. Du trivs med att inspirera andra och driva frågor självständigt. Du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål. Du gillar att samarbeta och skapar goda resultat tillsammans med andra. Du tycker om att ha en roll som ger dig möjlighet att påverka, analysera, driva förändring och ta initiativ. Du bidrar till god ordning och struktur och kommunicerar gärna i både tal och skrift på ett sätt så att du når fram. Du tvekar heller inte att hjälpa till där behovet finns eftersom du är prestigelös och flexibel.  

Stor vikt kommer att fästas vid dina personliga egenskaper och din förmåga att utveckla- och samverka tillsammans med chefer och medarbetare.

Ansökan

Vi tror på en arbetsplats med mångfald och jämställdhet. Medarbetare med olika erfarenheter utvecklar oss! Styrkan i olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar och vill vara med på resan?

Varmt välkommen med din ansökan senast 21 mars. Vi har löpande urval, skicka därför in din ansökan snarast med personligt brev och CV märkt ”HR-generalist” till [email protected] alternativt Bodens Energi AB, Slipvägen 7, 961 38 Boden

Kontakt

HR-chef Lars Modig 0921-582 12
Fackliga företrädare når du via företagets växel 0921-582 00

Bodens Energi är en energikoncern där fjärrvärme, elhandel, elproduktion och administration bedrivs i moderbolaget Bodens Energi AB. Det helägda dotterbolaget Bodens Energi Nät AB ansvarar för elnätets 17 000 kunder samt viss entreprenadverksamhet i kommunen. Det innebär att vi arbetar för alla bodensare och med hela staden. Att bedriva en hållbar verksamhet socialt, ekonomiskt och ekologiskt är en viktig ledstjärna för vårt företag och våra medarbetare. Vill du vara med på vår resa och delar du vår vision att vara en lokal kraft med ansvar för framtiden då är du välkommen till oss på Bodens Energi!