Ladda bilen

Bodens Energi erbjuder och installerar laddinfrastruktur för elbilar - hos företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner.

Ladda bilen

Bodens Energi erbjuder och installerar laddinfrastruktur för elbilar - hos företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner.

Vi arbetar med två system som heter InCharge för företag och bostadsrättföreningar samt till villor erbjuder vi Schneider Electric. Incharge finns över hela Norden och i Europa. Med InCharge-appen betalar användaren enkelt direkt tack vare den personliga laddbrickan.

Om du behöver laddstolpe till bostadsrättsföreningen eller till företaget är InCharge ett naturligt val. Och om du vill ha en laddbox till villan erbjuder vi Schneiders laddbox. Vi tar hand om allt från installation till fakturering. Kontakta oss idag så hittar vi den bästa laddlösningen för er.

På Bodens Energi vill vi vara med och bygga ut infrastrukturen i vårt närområde för att underlätta laddning av elbilar.  Redan idag finns laddstolpar på Boden Businesspark i Sävast, vid Nord Poolen och i p-huset mitt i Boden. Det är bara början!

Plug & Drive är ett samarbete mellan Bodens Energi och Vattenfalls satsning InCharge. Med Plug & Drive ska vi bygga upp en laddinfrastruktur för elbilar och se till att Bodensarna får tillgång till ännu hållbarare transporter.

Sänk dina kostnader med investeringsstöd

Beställ InCharge Smart Brf redan idag så kan ni ansöka om investeringsstöd (fd. Klimatklivet för laddbox och installation från Naturvårdsverket. Bidraget ges som ett engångsbelopp där ni kan få tillbaka 50% av kostnaderna för laddbox och installation (max 15 000 kronor). När ni beställt InCharge Smart Brf kan ni ansöka om stödet på Naturvårdsverkets webbsida.

Symbol för lättläst Denna sida finns även i en lättläst version.